Wie ben ik

marion manders en baloeIk ben moeder van een zoon en dochter in de tienerleeftijd en getrouwd met Martin. Onze hond Baloe en de cavia’s Lucy & Lox behoren ook tot de familie.

Door mijn leergierigheid ben ik vanaf het verlaten van de middelbare school altijd druk in de weer geweest met hobbies en studies. Mijn motto is dan ook

“Zoals Je Denkt,  Zul Je Worden”

 

 

In mijn vorige carriere had ik een makelaardij en na het stoppen hiervan kwam mijn interesse op het gebied van gezondheid weer sterk naar boven.

Toen ik mijn ouders én mijn zus voor mijn veertigste was verloren door ziektes kwamen zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als mijn ontwikkeling op gezondheidsvlak in een stroomversnelling.

Ik haalde mijn sportmassage en Reiki uit de kast en ging aan de slag.

Na veel studeren en investeren ben ik inmiddels NEI Coach/Therapeut, (sport)masseur, Reiki en Shambhala behandelaar en is McLife ontstaan.

 

Tot mijn grote vreugde heb ik de beschikking over de mooiste tuinpraktijk ooit om van daaruit mijn behandelingen en Workshops te kunnen geven. Een andere liefde (buiten mijn gezin natuurlijk) is deze website waarin je een Blog met informatie vindt over gezondheid en voeding in het algemeen.

Kortom, Take a look “INSITE”

 

 

 

Wishing you Lots of Healthiness

Marion Manders