• Hoe kom ik van die vermoeidheid af.

  • Ik hoef maar te kijken naar iets en ben al moe.

  • Dat grijze gevoel van niks leuk of mooi vinden.

  • Die angsten, hartkloppingen, zweetuitbraken of misselijkheid.

  • Het liefst blijf ik de hele dag in bed. Laat mij maar dan ben ik er het beste aan. Lekker geen prikkels.

 

Ooit was er een prikkel die een blokkade werd. Je had het niet in de gaten. Toen gebeurde er nog eens zoiets en dat vond je niet fijn. Je bleef er echter niet bij stil staan. Nu is de bom gebarsten. Je blokkeert bij een gebeurtenis en het uit zich in een burn out. Helemaal klaar ben je met alles.

Mijn taak is het om samen met jou de weg te bewandelen om je de vreugde in het leven weer terug te geven. Dat gaat stap voor stap. Ik doe dat werk niet voor jou, dat doe jij zelf maar ik loop wel naast je.

Ik test wat jij nodig hebt. Van daaruit gaan we stap voor stap aan de slag. Daarbij werken we o.a. met voeding, vitaminen en mineralen, mindset, beweging, ontspanning en meer. Een van de mogelijkheden is een Acces Bars Sessie. Als het nog nodig is onderzoeken we waar de trigger van jouw klachten zijn oorzaak vind. En dat is vaak meer in het verleden dan je zult denken.

 

 

 

Om jou weer rust in je hoofd te geven kan ik kiezen uit diverse behandelmethodes waarvan acces consciousness  er een is.

32 punten die ik zacht aanraak op je hoofd. Je wordt weer gereset en overtuigingen verdwijnen.

 

 

 

Zodra je geen oordeel meer over iets hebt, kun je kijken naar alles en het zien zoals het is; niet zoals jij wilt dat het is, niet voor wat het zou moeten zijn, maar gewoon zoals het is. Vanuit deze ruimte kun je alles veranderen en creëren wat je in je leven wenst; groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan wat je je kunt voorstellen. alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

 

  • Hoe kom ik van die vermoeidheid af.

  • Ik hoef maar te kijken naar iets en ben al moe.

  • Dat grijze gevoel van niks leuk of mooi vinden.

  • Die angsten, hartkloppingen, zweetuitbraken of misselijkheid.

  • Het liefst blijf ik de hele dag in bed. Laat mij maar dan ben ik er het beste aan. Lekker geen prikkels.

 

Ooit was er een prikkel die een blokkade werd. Je had het niet in de gaten. Toen gebeurde er nog eens zoiets en dat vond je niet fijn. Je bleef er echter niet bij stil staan. Nu is de bom gebarsten. Je blokkeert bij een gebeurtenis en het uit zich in een burn out. Helemaal klaar ben je met alles.

Mijn taak is het om samen met jou de weg te bewandelen om je de vreugde in het leven weer terug te geven. Dat gaat stap voor stap. Ik doe dat werk niet voor jou, dat doe jij zelf maar ik loop wel naast je.

Ik test wat jij nodig hebt. Van daaruit gaan we stap voor stap aan de slag. Daarbij werken we o.a. met voeding, vitaminen en mineralen, mindset, beweging, ontspanning en meer. Een van de mogelijkheden is een Acces Bars Sessie. Als het nog nodig is onderzoeken we waar de trigger van jouw klachten zijn oorzaak vind. En dat is vaak meer in het verleden dan je zult denken.

 

 

 

Om jou weer rust in je hoofd te geven kan ik kiezen uit diverse behandelmethodes waarvan acces consciousness  er een is.

32 punten die ik zacht aanraak op je hoofd. Je wordt weer gereset en overtuigingen verdwijnen.

 

 

 

Zodra je geen oordeel meer over iets hebt, kun je kijken naar alles en het zien zoals het is; niet zoals jij wilt dat het is, niet voor wat het zou moeten zijn, maar gewoon zoals het is. Vanuit deze ruimte kun je alles veranderen en creëren wat je in je leven wenst; groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan wat je je kunt voorstellen. alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.