Praktische Informatie

boeddhaIn mijn praktijk moet mijn cliënt zich ontspannen, vertrouwd en geaccepteerd kunnen voelen. Alles wat met mij besproken word zal dan ook nooit met derden worden gedeeld.

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op persoonlijke healing en coaching. Dit mag cliënt er niet van weerhouden de eigen huisarts of specialist te raadplegen. Mijn behandelingen zijn een mooie aanvulling op de reguliere medische behandelingen.

Hoewel het mogelijk is dat er klachten verdwijnen waardoor een bepaalde reguliere medicatie of behandeling beter aangepast zou kunnen worden is het belangrijk om dit altijd in overleg met de reguliere behandelaar/voorschrijver af te stemmen. De cliënt houdt daarin altijd zelf zijn eigen verantwoordelijkheid.

 

Therapie? Wat moet je zelf meenemen of doen?

Hoewel ik nooit in de schoenen van de arts zal gaan staan is het aan te raden relevante medicijnen, supplementen of kristallen mee te brengen zodat we deze kunnen testen op effectiviteit en/of tolerantie.

Massage? Wat moet je zelf meenemen of doen?

Alle benodigdheden heb ik in de praktijk.

Wat kun je het beste dragen of aantrekken?

Draag gemakkelijke kleding en ondergoed. Bv. sportkleding.
Dames: BH sluiting liefst aan de achterkant
Heren: Bij voorkeur ondergoed zonder pijpjes

 

Er is géén mogelijkheid om te pinnen

Gratis parkeren voor de deur

 

Heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier of bel me

Als ik ivm behandelingen niet in staat ben de telefoon aan te nemen spreekt u dan een berichtje in zodat ik u terug kan bellen.

 

 

Wishing you Lots of Healthiness,

Marion Manders