ervaringen
ervaringen

Via mijn dochter ben ik in contact gekomen met NEI. Ondanks de twijfel die ik eerste instantie had heb ik het als prettig ervaren. Het heeft mij heel goed geholpen en inzichten gegeven. Ik zal het dan ook iedereen aanraden.

Mariet

 

Na wederom een stressvolle periode op allerlei vlakken en het feit dat ik veel oppik aan emoties van mensen om me heen werd het me even te veel. Ik kon mij niet goed meer afsluiten van andermans emoties. Dankzij de Nei therapie toch weer een hoop oude weggekropte emoties verwerkt, inclusief die ene emotie die ik blijkbaar ongemerkt had opgepikt en me nu had genekt. Mijn aura laten reinigen zorgde er ook nogeens voor dat de lading stress weg viel. Al met al wederom een stapje de goede richting uit. Dankzij de fijne gesprekken en leiding van Marion!

Gr Rik

 

Marion super bedankt voor je behandeling met de NEI.. Je hebt in een paar sessies maar mij met mijn probleem kunnen helpen waar de regulieren medici al een tijdje mee bezig waren!! Als je de problemen bij mensen iedere keer zo snel weet op te lossen wordt je niet rijk maar ik weet inmiddels dat jou dat niets uitmaakt Je enthousiasme dat je mensen mag helpen staat bij jou voorop en dat vind ik mooi en geeft mij als client een goed gevoel.. Wens je heel veel succes met je nieuwe praktijk overigens heel erg mooi geworden!!

Liefs D

 

Mijn hele leven had ik last van hoogtevrees, na 1 nei sessie is de hoogtevrees stukken minder als voorheen. Ook heeft Marion mijn rug en nek gemasseerd waardoor ik veel soepeler beweeg. Kortom: ik heb veel baat bij de behandelingen van Marion.

Groetjes Fons

 

Ben 01-05-15 bevallen van ons 1ste kind een prachtige zoon Gijs. De bevalling was erg heftig, heb er in totaal 26 uren over gedaan. Daarna heb je het thuis druk met zorgen voor je kind en kom je niet aan jezelf toe. Borstvoeding geven was voor mij ook zeer stressvol, dit breng je ook over op je kind en ben er uiteindelijk na 4 weekjes mee gestopt. Ben daardoor in aanmerking gekomen bij McLife voor een massage en heeft Marion mijn Chakra’s behandeld. Heb veel energie los gelaten, en zit daardoor veel beter in mijn vel, zowel lichamelijk als geestelijk. Minder stress, dit merkt het kind ook. Raad aan om toch eens in contact te komen met McLife, zijn veel dingen waar Marion je bij kan helpen.

Groetjes Marieke

 

Inmiddels heb ik een aantal NEI sessies van Marion ervaren, en dat was best een ervaring. Ze weet goed dingen te verwoorden en sturen, is flexibel in het proces als dingen een andere wending nemen, ze weet goed waar ze het over heeft. Het heeft mij inzicht gegeven in een aantal dingen waar ik erg blij mee ben. Bedankt Marion!

Groetjes, Yolanda

 

Heerlijk ontspannen, zeker voor herhaling vatbaar!

Gr. Carmen

 

Wat een heerlijke ontspanningsmassage! Een uur lang van top tot teen gemasseerd. Echte aanrader! Bedankt Marion en tot de volgende keer!

Groetjes Marjon.