wat-kan-ik-voor-je-doen
wat-kan-ik-voor-je-doen

Waar droom jij van

marion manders
mm1

 

 

 

 

 

Als je droomt van een toekomst zonder emotionele of lichamelijke pijn, zonder die blokkade waar je steeds tegenaan loopt dan zou de NEI therapie iets voor jou kunnen betekenen. Weet je dat ik niet graag praat over "therapie". Ik vind het een naar woord. Het klinkt zo zwaar. En dat terwijl NEI nou juist zo luchtig is. Ja, er worden natuurlijk wel problemen behandelt die niet zo luchtig zijn en er zijn ook behoorlijke uitdagingen. Ook voor mij. Maar toch, ik vind therapie een woord dat ik liever vermijdt en praat daarom vaker over sessie of behandelmethode. Het is heel simpel. Jij hebt ergens last van en ik ga bij jou testen waar dat vandaan komt. We gaan op zoek naar de oplossing en gaan over op behandeling. Want als je weet wat de oorzaak is kun je er iets aan doen toch? Oke, misschien iets te kort door de bocht maar ik hoop dat je gelooft dat er mogelijkheden zijn. Ik wil je die graag bieden.

 

 

 

Waar droom jij van

marion manders
mm1

Als je droomt van een toekomst zonder emotionele of lichamelijke pijn, zonder die blokkade waar je steeds tegenaan loopt dan zou de NEI therapie iets voor jou kunnen betekenen. Weet je dat ik niet graag praat over "therapie". Ik vind het een naar woord. Het klinkt zo zwaar. En dat terwijl NEI nou juist zo luchtig is. Ja, er worden natuurlijk wel problemen behandelt die niet zo luchtig zijn en er zijn ook behoorlijke uitdagingen. Ook voor mij. Maar toch, ik vind therapie een woord dat ik liever vermijdt en praat daarom vaker over sessie of behandelmethode. Het is heel simpel. Jij hebt ergens last van en ik ga bij jou testen waar dat vandaan komt. We gaan op zoek naar de oplossing en gaan over op behandeling. Want als je weet wat de oorzaak is kun je er iets aan doen toch? Oke, misschien iets te kort door de bocht maar ik hoop dat je gelooft dat er mogelijkheden zijn. Ik wil je die graag bieden.

De NEI sessie

Bij een NEI sessie zit je gewoon op een stoel. Door het stellen van vragen word er gekeken hoe je lichaam, of eigenlijk je onderbewustzijn reageert. Dit gebeurt of door spierspanning of door het gebruik van een gevoelig instrument genaamd de biotensor. Ik werk altijd met de biotensor. We zoeken naar een oorzaak waar het gedrag, gevoel of lichamelijke klacht het gevolg van is. Hiervoor hoeven we niet in detail door een trauma te gaan. We raken het slechts even aan.

 

De Biotensor reageert op je onderbewustzijn waardoor we snel tot de kern kunnen komen. Als we weten waar de blokkade vandaan komt kan ik die oude achterhaalde emoties, die opgeslagen zijn in je cellen, opheffen zodat klachten kunnen verdwijnen. Bij NEI maak ik gebruik van testbuisjes en testlijsten. Bij EE gebruik ik een acpasonic. Een klein apparaatje welke op de meridiaanpunten word gezet.

NEI therapie pakt de oorzaak van het probleem aan en niet alleen het symptoom

mclife

De NEI sessie

Bij een NEI sessie zit je gewoon op een stoel. Door het stellen van vragen word er gekeken hoe je lichaam, of eigenlijk je onderbewustzijn reageert. Dit gebeurt of door spierspanning of door het gebruik van een gevoelig instrument genaamd de biotensor. Ik werk altijd met de biotensor. We zoeken naar een oorzaak waar het gedrag, gevoel of lichamelijke klacht het gevolg van is. Hiervoor hoeven we niet in detail door een trauma te gaan. We raken het slechts even aan.

 

De Biotensor reageert op je onderbewustzijn waardoor we snel tot de kern kunnen komen. Als we weten waar de blokkade vandaan komt kan ik die oude achterhaalde emoties, die opgeslagen zijn in je cellen, opheffen zodat klachten kunnen verdwijnen. Bij NEI maak ik gebruik van testbuisjes en testlijsten. Bij EE gebruik ik een acpasonic. Een klein apparaatje welke op de meridiaanpunten word gezet.

mclife

NEI therapie pakt de oorzaak van het probleem aan
en niet alleen het symptoom

Bekijk hieronder de video die ik over NEI heb gemaakt

Bekijk hieronder de video die ik over NEI heb gemaakt

vvntAls therapeut wil je het beste voor je praktijk en de mensen die je behandelt. Daarom ben ik aangesloten bij de Vereniging Voor NEI Therapeuten.

Wil je meer weten over NEI kijk dan even op deze website van VVNT

Regenesis Touch

Als embryo groeiden wij door herhaaldelijke celdeling. Deze vorm van celdeling hield op toen we een volledig mensje waren of eigenlijk vanaf ongeveer 5 maanden. Men heeft onderzocht dat als we onze huidige cellen onder een microscoop leggen er blauwe stippen te zien zijn. Men noemt dat "Blue Dot Energy". Doordat ik mijn vingers op bepaalde plekken leg vanaf de nek (Atlas en draaier) tot aan het stuitje wordt deze slapende energie in de blauwe stippen geactiveerd. De cel komt dan weer in de staat zoals dit oorspronkelijk bedoeld is. Je lichaam wordt opnieuw uitgelijnd waardoor o.a. scheefstand zich hersteld. Zo kunnen we energie blokkades die zich als ziekten manifesteren oplossen en zieke cellen regenereren naar gezonde cellen. Zelfs wanneer trauma's jaren geleden zijn ontstaan, bewerkstelligt Regenesis de correctie van het gehele schedel-atlas-draaier reflexsysteem.

 

In Geval van de volgende verschijnselen verdient het ZEKER aanbeveling om gebruik te maken van Regenesis.

 

Regenesis Touch

Als embryo groeiden wij door herhaaldelijke celdeling. Deze vorm van celdeling hield op toen we een volledig mensje waren of eigenlijk vanaf ongeveer 5 maanden. Men heeft onderzocht dat als we onze huidige cellen onder een microscoop leggen er blauwe stippen te zien zijn. Men noemt dat "Blue Dot Energy". Doordat ik mijn vingers op bepaalde plekken leg vanaf de nek (Atlas en draaier) tot aan het stuitje wordt deze slapende energie in de blauwe stippen geactiveerd. De cel komt dan weer in de staat zoals dit oorspronkelijk bedoeld is. Je lichaam wordt opnieuw uitgelijnd waardoor o.a. scheefstand zich hersteld. Zo kunnen we energie blokkades die zich als ziekten manifesteren oplossen en zieke cellen regenereren naar gezonde cellen. Zelfs wanneer trauma's jaren geleden zijn ontstaan, bewerkstelligt Regenesis de correctie van het gehele schedel-atlas-draaier reflexsysteem.

 

In Geval van de volgende verschijnselen verdient het ZEKER aanbeveling om gebruik te maken van Regenesis.

 

what-else2
what-else2

WIL  JE EEN AFSPRAAK MAKEN

WIL  JE EEN AFSPRAAK MAKEN